izdomāju rakstīt šo pieteikumu, jo patīk aizrauties ar kaut ko šādu.
Kopēts pieteikums būs no citas komunas kur tagad arī esmu konkursu rīkotājs..
Jūs tik nedomājat, ka esmu statusņiks...
Tev jābūt iepriekšējāi konkursu vadītāja pieredzei. Tā, pieredze man ir pavisam neliela, bet kā jau saka, ja grib tad iemācīsies.
TrapRelP varbūt ir vel kāds.
Tev jābūt uztasītam sasveicināšanās topikam. +
Tev nedrīkst būt konflikti ar nevienu no administrācījas. Pēc manām domām nav.
Tavs warn point limenis nedriks parsniegt 2 punktus. +
1. Tavs vārds. Niks
2. Vecums. 15
3. Kur iepriekš esi bijis konkursu vadītājs. noob, bet tas bija kādu laiku atpakaļ... tagad esmu matrica konkursu vadītājs, un tur nevinam pretenzijas pret manu darbu nav bijušas.
4. Links uz tavu sasveicināšanās topiku. http://www.kick.lv/f...s-4o/#entry7530
5. Motivācija pieteikumam. Jums mani būtu jāpieņem, jo man ir radoša domāšana un vispārība esmu radošs cilvēks... Izdomāšu dažāda tipa konkursus.
6. Cik bieži veidosi konkursus. Veidošu ik pa laikam. Nu piemēra pa mēnesi 4 konkursi, pēc manām domām, tas ir labi.
8. Iesaki vienu konkursu kā piemēru lai zinām, ka tomēr sajēdz no viņiem visu un zini kā rīkot. Konkurs iekš @dd2 Konkursa noteikumi : Pa 3 diennaktīm jāsavāc pēc iespējas vairāk fragu/killu/ ar scout. Ja vēlies piedalīties konkursā tad tev pie sava `nika` jāpieliek Scout| . Piemēram Scout|4o?!
1. vieta tiek apbalvota ar vip`u uz 7 dienām
2 vieta tiek apbalvota ar vip`u uz 5 dienām
3. vieta tiek apbalvota ar vip`u uz 3 dienām
Šitas bija tāds uz ātro izdomāts konkurss..
2 ieraksti. Tikko reģistrējies.
Un plus vēl tas, ka nav nepieciešamības pēc konkursu rīkotāja.
Anti
ANTI, kas tu esi?
Senajā playline niks bija MSK # Cherry
Anti, tiko reģistrējies!
Un izskatās ka pieteikums ir kopēts!
ANTI,
Tikko piereģistrējies, vēl svaigs esi.
Jāāaam varbūt tev skilliš šajā jomā ir, bet pasēdi vēl kādas 2 nedēļas, tad gan jau būs savādākas atbildes, protams ja pierādīsi sevi no labās puses.
Anti.
Konkursus var taisīt bez statusa,protams saskaņojot ar administrāciju.
ANTI
Es tevi kka neatceros noob'a?
Antjoga
Nezinu, vai drīkstu šeit izteikties.
Par tēmu, liels ANTI, jo esi tikko reģistrējies forumā, ir tikai nieka 3 posti, un MA1M tiek galā ar konkursiem.
Neredzu, ka vajadzētu citus vadītājus.
Mums jau ir labs konkursu vaditajs
Parak daudz Anti
Tc
KICK.LV FOREVER.
"Es reģistrējos vakar un gribu statusu, tikai nedomājiet ka es esmu statusņiks"
Kā arī - kā tu taisīsi konkursus ja pat pieteikumu uzrakstīt normālu nevarēji, tikai iekopēji kaut kādu šķībi greizu, raibu un starp citu kickā ir konkursu sistēma un tādus konkrsus nevajag rīkot jo serveru /konk jaur ir kādi aktīvi konkursi fragošanas
TC